A Gardener’s Journal deel 3

A_gardeners_journal_3a A_gardeners_journal_3

En ik ben zelfs nog wat opgeschoten met mijn quilt, er zijn nu 2 blokken klaar en ik ben met de derde bezig.

A_gardeners_journal_3b Het eerste blok heb ik helemaal met de hand in elkaar gezet, maar was het toen eigenlijk ook wel zat. Ik geloof dat ik niet zo ben van de “lapjes-met-de-hand-aan-elkaar-naaielarij”. Dus de andere blokken heb ik op de machine gedaan.

A_gardeners_journal_3cDe stitchery vind ik wel geweldig leuk om te doen en de kleuren die hier gebruikt worden passen ook zo perfect bij de stoffen die ik heb uitgezocht.

Ik weet zeker dat het niet de mooiste quilt wordt die je ooit gezien hebt, ik schijn wat moeite te hebben om de lapjes mooi recht tegen elkaar te krijgen, maar ik denk dat ik er straks als ie af is wel heel blij mee ben. Nu weer lekker verder met blok drie!

8 Responses to "A Gardener’s Journal deel 3"

 • José schreef:

  Ik vind hem in ieder geval helemaal top. Ik hou der van. Hij word prachtig!! Veel succes verder.

 • Carmen schreef:

  Ik vind de blokken erg mooi. Ik heb liever deze soort blokken ook met de machine te doen. Het gaat erg sneller.

  ******************************************

  Ja, het is echt een stuk sneller en er is dan ook uitzicht op dat het eens klaar zal zijn. En dat is ook wel fijn, ik wil nog zoveel andere dingen maken!

 • Simone schreef:

  Ik ken dat gevoel… Ik ben ook een echte machine quiltster! En bij mij zitten ook niet alle blokjes recht, maar dat heeft wel z’n charme vind ik

  ******************************************

  Dat vind ik ook, het is en blijft handwerk!

 • Anja schreef:

  Hi Janet! Dit patroon / boek ligt bij mij te wachten op het stapeltje ‘nog uit te voeren’. Wat leuk dat jij er ook mee bezig bent! Heb je de stofjes zelf bij elkaar gezocht of heb je het als een pakketje gekocht? Ennuh… ‘hoe minder perfect hoe charmanter de quilt’ denk ik altijd maar. Veel plezier!

 • Eigenwys schreef:

  Heel leuk ontwerp! Waar haal je de patronen voor de borduursels?

  ******************************************

  Dit boekje, met de complete quilt en stitchery, heb ik gekocht bij “The StitchCottage” http://www.thestitchcottage.nl.

 • Carla Meysembourg schreef:

  Nou Janet, ik vind het prachtig gedaan hoor, en het ziet er goed uit. Helemaal geen scheve blokjes. Je mag er best heel erg trots op zijn. Goed zo en lekker zo verder werken. Het is juist heel leuk om hand- en machinewerk samen te combineren. groejtes Carla uit Luxemburg

  ******************************************

  Dankjewel Carla voor je lieve woorden. En hierbij combineer ik geloof ik ook liever hand- en machinewerk.

 • els schreef:

  Prachtig Janet, ziet er mooi uit.
  Zelf naai en quilt ik altijd alles met de hand.
  Mooie kleuren combinatie, groetjes Els.

 • Corrie schreef:

  Hij is prachtig en ik zie niet of alles wel recht zit, daar kijk ik nooit naar. Ik vind het veel belangrijker dat een quilt me iets doet, me aanspreekt en deze doet dat heel erg luid!! Een heel moois sfeervol geheel met die enige stitchery.

  ******************************************

  Fijn dat je zo ziet, zo zie ik het ook. En het wordt gewoon mijn quilt en die mag zo scheef zijn als het maar kan!
  Ik zal ervoor zorgen dat het quiltje ietsje minder hard gaat spreken, beetje onfatsoenlijk dat geschreeuw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.