3 dingen tegelijk

3_dingen_tegelijk_1

En zo ben je dan weer met 3 dingen tegelijk bezig. Natuurlijk moet er een geboortelapje komen voor Silke, dat is de grote ring. Maar eerst moet er een felicitatiekaartje naartoe, daar is het kleine schaapje voor. En dan natuurlijk de kerstkaarten voor dit jaar, dat is het hartje in het kleinste ringetje. Ik begin altijd veel te laat met m’n kerstkaarten en dit jaar ben ik helemaal veel te laat, maar dat zal wel door het weer komen.

Maar Sinterklaas is ook weer in het land en dus moeten de Pieten weer cadeautjes gaan kopen en inpakken, zo ook deze Piet, want zondag is het al zover!

Voor iedereen die dit weekend gaat Sinterklazen, heel veel plezier!

comments: 2 »
december 1, 2006 under Borduren, Handwerken, NenneDesign

2 Responses to "3 dingen tegelijk"

 • Mirjam5787 schreef:

  Wat een schattig schaapje!! Heb je dat ook zelf ontworpen? Zo ja, ga je daar ook een keer het patroon van verkopen?

  ******************************************

  Hallo Mirjam,

  Het geboortelapje, wat in de grote ring zit, komt straks als patroon op m’n site. En ik ben bezig met een aantal ontwerpjes voor kaarten van stof en daar is het schaapje er één van. Dus met een aantal weekjes hoop ik de patroontjes klaar te hebben.

  Groetjes Janet

 • Mirjam5787 schreef:

  Ik ga het in de gaten houden! En eigenlijk wil ik nog een paar patronen van je kopen maar ik heb nog zoveel liggen (en dit zijn dure maanden!) dat ik nog even wacht. Hopelijk begin volgend jaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.