SAL 2016 “Little Sampler” deel 1

Sal 2016 deel 1

Het is zover, deel 1 van de SAL 2016!

Met deze Sal beginnen we vanuit het midden te borduren, dit staat d.m.v. pijltjes aangegeven op het patroon. Als je je lapje stof in de lengte en in de breedte dubbel vouwt, heb je het midden van je stof.

De tekst is de laatste regel van de mooie quote waar ik dit patroontje op gebaseerd heb..

Ik kreeg nog wat vragen over of je je op moet geven voor deze SAL of dat er kosten aan verbonden zijn.  Op beide vragen is het antwoord “Nee”. Je kunt elke maand de patroontjes hier of op NenneDesign.nl gratis downloaden. Je vindt ze daar bij de Freebees.

Heel veel meer heb ik eigenlijk niet te vertellen bij dit eerste deeltje. Ik wens jullie er heel veel plezier mee en als je vragen en/of opmerkingen hebt laat het me weten. En natuurlijk zijn foto’s ook nu weer heel erg van harte welkom.

Hier het PDFje

SAL 2016 deel 1

Om het begin van de SAL nog een beetje feestelijker te maken krijg je de hele maand februari 20% korting op alle borduurpatronen van NenneDesign.nl! (bij een besteding vanaf € 3,- m.u.v. aanbiedingen)

De code die je daarvoor in moet voeren is sal2016 hoe kan het ook anders

2 Responses to "SAL 2016 “Little Sampler” deel 1"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.