Rustig an ….


Ik weet ’t …. het is hier heel erg stil de laatste tijd …. maar het gaat wel heel goed me me hoor! Ik heb gewoon niet zoveel te vertellen en te laten zien, omdat het handwerken even op een heel laag pitje staat, of eigenlijk is het pitje even uit. Helemaal niet erg, want het kan ook zo weer aan gaan, de handwerk-vonkjes blijven er altijd!

Wat ik dan wel doe …. ik lees veel, doe zo nu en dan eens een spelletje, sla eens een doekje ergens over, ga eens ergens een gezellig bakje doen, dan weer eens een lekker stukje varen en ik wandel regelmatig. Een heerlijk relaxt leventje, voor het eerst sinds ik niet meer werk, nu bijna 7 jaar geleden, heb ik een vakantie gevoel. Tot een tijdje geleden had ik nog altijd het “moeten” gevoel, altijd nog een werkdag schema, ook voor NenneDesign en zelfs voor handwerken. Want ja, je moet wel nuttig zijn …..

Nu, sinds een paar weken, (mede te danken aan een atlas correctie die ik heb laten doen, als je meer wilt weten klik dan hier) ben ik aan het “Ontmoeten” en zo ontmoet je ook jezelf en dat is een hele mooie bijkomstigheid. Ik geniet van de dagen ook terwijl ik echt helemaal niks “nuttigs” doe …. heerlijk

Tijdens het wandelen en bootje varen zie je vaak de mooiste wolkenluchten en ik ben gek op wolken. Of ze nu wit zijn of zwart of met zovelen dat je geen blauw meer ziet, ik vind het prachtig! Het geeft me altijd een gevoel van rust en één zijn met alles.

Gisteravond hebben we heerlijk tussen de buien door en ook door de buien heen gewandeld, toen heb ik deze mooie foto’s van prachtige regenwolken kunnen maken. Je ziet dan zulke mooie kleuren en overgangen …. je wordt er gewoon stil van.

En ook nat …. dat wel …. maar dat maakt het ook wel weer bijzonder. En zo nu en dan staat precies op het moment van de dikste buien, dichtbij een grote boom of een struikje waar je precies met z’n tweetjes onder past. Bijna droog staand genieten van de grote regendruppels en de bellen op het water.

Dan “Dankjewel!” zeggen tegen de paraplu-boom of -struik en zo wandelen we weer een stukje verder onder de wolkendekens door.

Ook met bootje varen krijg je vaak ineens een cadeautje, zolas deze luchtballonnen die ineens over ons heen kwamen varen, het waren er 10 in totaal.

Zoals je nu misschien wel door hebt verveel ik me niet, vermaak ik me prima en gaat het me goed. Ik hoop jullie ook.
Alle goeds!

comments: 8 »
juli 31, 2012 under Eropuit, Wandelen, Wolken

8 Responses to "Rustig an …."

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.