NenneDesign SAL 2015 XMAS Deel 1

???????????????????????????????

De eerste dag van februari en dus tijd voor het eerste deel van de

“SAL 2015 XMAS” van NenneDesign!

Ik vind het best wel spannend eigenlijk, want ik heb geen idee wat jullie ervan gaan vinden …… dus op hoop van zegen

Ik heb al wat reacties gehad van mensen die gezellig mee gaan doen, hartstikke leuk! Je hoeft je niet op te geven of wat dan ook, je kunt gewoon elke maand de pdfjes hier of op mijn site gratis downloaden, makkelijk toch!

Dit eerste deel is eigenlijk de voorbereiding voor alle kleine patroontjes, namelijk de randjes eromheen. Én een paar kleine hartjes.

Ik denk dat het patroon wel voor zich spreekt, maar mocht je vragen of opmerkingen hebben laat het me alsjeblieft weten.

Hier het pdfje van deel 1 van de SAL.

SAL 2015 Deel 1

Ik heb geprobeerd om van ieder patroontje ook een klein ornamentje te maken. Iets wat je misschien als of bij een kerstkaart kunt versturen of in de kerstboom kunt hangen.

Nu was het met deze randen wel wat moeilijk om er iets leuks van te maken maar gelukkig waren daar de kleine hartjes.

SAL 2015 Ornamentje 1

Dit is het geworden, een klein borduurtje van 1cm ∅ met een gehaakt lijstje van 4cm ∅. Ik heb stap voor stap beschreven, met foto’s erbij, hoe ik het gemaakt heb.

Hier het pdfje van het eerste ornamentje

SAL 2015 Ornamentje 1

Je kunt de patroontjes van de SAL en de ornamentjes rechts bij de categorieën vinden onder het kopje NenneDesign/Freebees/SAL 2015 XMAS en SAL 2015 Ornamentjes  en ook iedere maand hier op mijn site bij Freebees.

Heel veel plezier met deel 1 en als je je vorderingen of ideeën wilt delen dan hoor en zie ik dat heel graag! Mijn emailadres vind je in het pdfje.

19 Responses to "NenneDesign SAL 2015 XMAS Deel 1"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.