Mijn meest favoriete “gereedschap”

Mijn meest favoriete “gereedschap” van dit moment is mijn nieuwe vingerhoed van Clover. Het is een “Natural fit Leather Thimble” en hij doet zijn naam helemaal eer aan.
Ik gebruikte ook altijd al een leren vingerhoed van Clover, maar die was me nooit helemaal naar ’t zin. Aangezien ik maar smalle vingers heb, kon ik niet echt een passende vinden en maakte ik hem zelf maar passend door de onderste rand om te slaan, zodat de opening wat kleiner werd. Er zat ook een heel handig metalen rondje op …. wat ik helemaal niet handig vond omdat mijn naald steeds bleef steken tussen het metaal en het leer. Ik gebruikte dan ook altijd de leren achterkant.

Maar met de nieuwe, mooie, goed passende, soepele vingerhoed ben ik echt helemaal tevreden! Echt een aanrader.

Nog even een laatste berichtje over Kutzenhausen. Als je nog iets meer wilt zien van het museum, dan vind je op de blog van Nienke, De Borduurvrouw nog een mooie rondleiding in 3 delen Deel 1, Deel 2, Deel 3. Ook kun je hier nog bekijken wat voor moois ze heeft gekocht. En last but not least vind je hier een hele leuke Give Away van Nienke van een lief patroon met garen en een mooi afwerkstofje, gekocht op de beurs in Kutzenhausen. Je ziet het op de foto hieronder.

Sorry ik moet nu gaan, voor zoiets moois wil ik natuurlijk ook een kansje wagen!

comments: 2 »

2 Responses to "Mijn meest favoriete “gereedschap”"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.