Leuke foto’s

NenneDesign Stitchery I believe in angels Evelyne Vereecke

Ik wilde even wat foto’s laten zien die ik de afgelopen tijd gekregen heb, allemaal van patronen of freebees van NenneDesign.

Hierboven zie je het stitchery patroontje “I Believe in Angels” gemaakt door Evelyne Vereecke. Heel erg mooi geworden en de afwerking is ook hartstikke leuk.

Freebee Happy Easter Geertje Bos

Geertje Bos stuurde me 2 foto’s. Deze van de “Happy Easter” Freebee van vorig jaar. Leuk om te zien hoe het wordt met andere mooie kleurtjes.

Mocht je dit paasborduurtje ook nog willen maken, klik dan op de link hierboven.

Sal 2016 deel 2 Geertje Bos

En Geertje stuurde me ook haar voortgang van de SAL 2016, maar dan met prachtige blauwtinten, het wordt erg mooi Geertje.

Irma Groot plaatste een foto van haar SAL 2016 op de facebook pagina van NenneDesign. Zo te zien gebruikt zij het garen van het voorbeeld, zo leuk om de vorderingen te zien!

Heb je ook foto’s van patronen of freebees van NenneDesign die je gemaakt hebt, mail ze of plaats ze op mijn facebook pagina, je maakt me er erg blij mee

Evelyne, Geertje en Irma heel erg bedankt voor de foto’s van jullie prachtige borduurwerkjes!

Sal 2016 deel 2 Irma Groot

comments: 0 »
maart 18, 2016 under Borduren, Freebees, Handwerken, NenneDesign

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.