Kerstcadeautje e.d.

ho-ho-ho

Het is bijna Kerst en daar hoort een klein cadeautje bij vind ik. Daarom krijg je als je de kortingscode hohoho gebruikt in mijn webwinkel 25% korting!
(bij een besteding vanaf € 2,50 of meer)

Dit is alleen met uitzondering van de categorie aanbiedingen, verder geldt het voor alles.

Nou ik hoop dat ik jullie er blij mee kan maken

Hieronder zie je nog 2 affo’s. De bovenste van Michele liet ik de vorige keer al zien maar ik kreeg nog een foto waarop de SAL is afgewerkt, erg mooi geworden!

Sal 2015 af Michèle 2

En deze foto kreeg ik van Marijke Jonker van Lenthe. Zij heeft de SAL tot kussentje verwerkt, ik vind het echt prachtig geworden! Dankjewel Marijke!

SAL 2015 af Marijke

Ik heb zelf ook nog wat zitten prutsen voor de kerst, deze keer niet met naald en draad maar met oude boeken en lijmpistool

Kerstboompjes bouquetreeks

Dit zijn kerstboompjes gevouwen van bouquetreeks boekjes. Heel simpel met een heel leuk effect. Hier vind je hoe je ze kunt maken.

En hieronder zie je een krans die ik gemaakt heb van een oud woordenboek. Iets meer werk maar niet heel moeilijk, hier vind je de uitleg.

Krans woordenboek

En als laatste wil ik jullie nog onze kerstboom laten zien. Dit jaar gemaakt door mijn vriend Kes, we noemen het dan ook de Kesboom

Kerstboom 2015

comments: 0 »

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.