Cadeautjes

Gehaakt dekentje en poesjes Daniël

Een paar weekjes geleden heeft mijn nichtje een heel mooi jongetje gekregen, Daniël heet ie.

Natuurlijk wilde ik graag iets maken, maar dan wel in kleurtjes die bij de babykamer passen. Dus haar gevraagd welke kleur ze gebruikt had en dat was o.a. “Vineyard Purple”….. en dan weet je nog niks

Dan maar even naar Karwei om een kleurenstaaltje te halen, die waren natuurlijk op, maar gelukkig hadden ze wel kleine proefblikjes.

Dus met het blikje in de hand naar de wolwinkel en gelukkig was daar een hele behulpzame verkoopster want ik liep als een kip zonder kop rond.

Helemaal blij kwam ik weer thuis met precies de goede kleuren en dat ook nog in 100% organic coton en dat is helemaal in mijn straatje! Heerlijk zacht en een genot om mee te haken.

Debbie Bliss Eco Baby katoen

Een hele tijd geleden had ik al eens het patroon van de hartjesdeken gevonden op deze site en ik was vast van plan om hem te gaan maken, dit was natuurlijk het perfecte moment.

Na een paar weken heerlijk haken had ik een mooi dekentje van ongeveer 65cm x 80cm af en ik vond hem zó schattig geworden!

Maar er was nog wat garen over en daarvan heb ik nog 2 kleine poesjes gehaakt. Het patroon daarvan vind je op deze leuke site.

Op de bovenste foto (rechtsonder) zie je het dekentje en de poesjes op zijn kamer, het viel helemaal in de smaak.

Het labeltje kreeg ik van een vriendin, altijd handig zo’n naamgenoot

 

Gehaakt dekentje en poesjes Daniël 2

 

2 Responses to "Cadeautjes"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.