Beloningsstempels

Corrie Flow vakantieboek

 

Een tijdje geleden kreeg ik van mijn lieve vriendin Corrie een mailtje met een heel leuk verhaal over “ons” beloningsstempeldoosje.

Ze was door de Flow benaderd voor een interview over haar liefde voor oude (school)stempels, ze waren haar natuurlijk op het spoor gekomen door haar mooie blog.
(Klik hier om meer te zien van haar stempelverzameling.)

Het is een prachtig mooi artikel geworden met mooie foto’s van oude schoolschriftjes van Corrie, een mooie foto van Corrie zelf en een foto van “ons” beloningsstempeldoosje.

En waarom ik het “ons” beloningsstempeldoosje noem ….?
Ik gaf het haar een paar jaar geleden voor haar verjaardag

Gefeliciteerd lieve Corrie met dit mooie artikel, iets om trots op te zijn, het laat weer zien wat voor lief en mooi mens je bent!

Dan kreeg ik vandaag ook nog een mailtje van de site PVBHOME met de vraag of ze een link naar mijn freebee van de (paas)haasjes mochten plaatsen op hun site.
En natuurlijk mocht dat! Het is een erg leuke site, zeker de moeite waard om eens rond te neuzen!

NenneDesign Haakpatroon Paashaasjes Etsy

4 Responses to "Beloningsstempels"

  • Lieve Janet, je was nog eerder dan ik met je superlieve log over de Flow. Ik kreeg hem vandaag in de bus, toegezonden door de redactie mét mooie foto’s van mezelf. En tijdens het schrijven van mijn logje wilde ik een link naar jou plaatsen en zag dat je het al had gezien!
    Superleuk! Ik vind het enig dat jouw schattige haasjes op die mooie site staan, dat moet toch een heerlijk gevoel geven, waardering voor wat je doet heeft ieder mens graag en ook nodig.
    Dankjewel voor je lieve woorden!
    Liefs van Corrie

  • Dees schreef:

    Haaaaa Janet!!
    Eindelijk eindelijk weer een berichtje van mij….hoe gaat het met jou?en met K?en de poezen??Ik ben weer aan het bijlezen(ik hield iedereen wel in de gaten maar was niet actief aan het bloggen meer…)en genieten van iedereens verhalen en handwerk,en dieren etc etc…..en natuuuuurlijk had ik Corrie ook al bewonderd en meteen de flow gekocht!wat leuk dat jullie samen beroemd zijn!lieve groet Dees

    • Nenne schreef:

      Hé Dees, wat ontzettend leuk om weer van je te horen! (sorry voor de late reactie, ik werd ff in beslag genomen door mijn actie om de gemeente hier te laten stoppen met het spuiten van gif :))
      Hier alles goed! Ik zie dat je ook weer bent begonnen met bloggen, helemaal leuk, ik ga je volgen!
      Ik hoop dat bij jullie ook alles goed is en vind het heel leuk om je weer te “zien”.
      Dikke kus
      Janet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.