2 Cadeautjes

Cadeautje tweeling

Deze 2 kleine “aapjes” haakte ik als cadeautje voor kennissen die een tweeling hebben gekregen, een jongetje en een meisje. Het patroontje komt uit het boek Amigurumi & More en ik heb gehaakt met Phildar Aviso in gemĂȘleerde kleuren.

Wat is het de laatste tijd toch vreselijk nat weer, niet goed voor mijn makkelijke moestuin, die heeft net als ik zon nodig. En ook niet goed om te wandelen. Maar toch loop ik tussen de buien door toch hier en daar nog wel eens een uurtje en zo kom ik dan ook wel eens heel erg nat weer thuis, omdat er een klein, vol regenwolkje niet op buienradar te zien was …. Maar gelukkig is het niet koud en van een beetje regen overkomt je niks.

Hieronder zie je nog 2 fotootjes gemaakt tijdens een wandeling. De meerkoet op de eerste foto heeft haar nestje gemaakt in een rubberbootje in een gracht in de binnenstad hier in Sneek. De bootjes worden met dit weer toch niet door de mens gebruikt en dan is het een ideaal plekje voor een broedende vogel.
Op de andere foto lijkt het wel herfst …. en zo voelt het zo nu en dan ook wel….

Wandelen 130520

2 Responses to "2 Cadeautjes"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.